Хацкевич залишився незадоволений реалізацією моментів у матчі проти "Скендербеу"

Поділитися
Хацкевич залишився незадоволений реалізацією моментів у матчі проти "Скендербеу" "Динамо" перемогло з рахунком 3:1 © ФК Динамо
Білоруський наставник хотів би, щоб кияни забивали більше.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував перемогу над "Скендербеу" у першому турі Ліги Європи.

"Буквально три дні тому у нас тайми теж відрізнялися в плані агресивної гри в атаці. У чому причина? У тому, що два центральних захисника, від яких вимагається швидкий початок атак, зміна напрямку, дуже багато грали поперек і назад. Це неправильно. У нас не було гравця між лініями, який вів би гру і загострював її. У другому таймі був потужний початок, дуже добре увійшов у гру Мораєс.

Після другого м'яча ми вже контролювали хід гри. Головне, що ми добилися перемоги в першій грі. Але вам краще не знати, що я сказав футболістам у перерві.

Ті моменти, які були в першому таймі, ми зобов'язані були реалізовувати. Я розумію, якщо рахунок 2:0 або 3:0. Але коли Гармаш віддавав передачу впоперек з трьох метрів, а не бив по воротах. Те ж саме Гонсалес. Потрібно брати відповідальність на себе. Якби ми забили, було б гарно, але спочатку треба домогтися результату, а потім вже грати красиво", - повідомив Хацкевич.

Нагадаємо, у стартовому турі групового етапу Ліги Європи "Динамо" в Києві обіграло албанський "Скендербеу" з рахунком 3:1.

"Динамо" - "Скендербеу": ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі