Хачеріді заявив, що не поїхав би грати в Росію

Поділитися
Хачеріді заявив, що не поїхав би грати в Росію Хачеріді відмовився б від привабливого контракту в Росії © football.ua
Український захисник при цьому не засуджує вибір Євгена Селезньова.

Захисник київського "Динамо" і збірної України Євген Хачеріді прокоментував перехід Євгена Селезньова в "Кубань" і заявив, що не поїхав би грати в Росію.

"Розумію, що багато хто дивиться на трансфер в політичному ракурсі, але Женя поїхав грати у футбол і заробляти гроші для сім'ї. Це його право, і не мені судити його вибір. Поїхав би я в разі привабливого контракту? Я б точно не поїхав", - сказав Хачеріді в інтерв'ю "Команді".

Ще один український футболіст Андрій Пилявський, який перейшов в "Рубін", пояснив мотиви свого трансферу: "Я оцінював цей трансфер тільки з футбольної точки зору, а не політики. Зрозуміло, що я думав і припускав, що можливий тиск на мою адресу. Але я в першу чергу думав про свою сім'ю. Я як був українцем, так ним і залишаюся, люблю свою країну і буду в ній жити завжди. Але зараз для мене на першому місці моя сім'я, яку потрібно годувати, а крім мене цього ніхто зробити не зможе".

Читайте також: Селезньов, який перейшов в "Кубань", не вважає себе зрадником

Нагадаємо, раніше легенда "Динамо" Йожеф Сабо закликав українських футболістів відмовитися від переходів в російські клуби.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі