Хачеріді і Тимощук зможуть допомогти збірній у матчах відбору Євро-2016

Поділитися
Хачеріді і Тимощук зможуть допомогти збірній у матчах відбору Євро-2016 Фоменко знову може розраховувати на Анатолія Тимощука
Лідери захисних рядів української команди відновилися після травм і готові допомогти їй в двох поєдинках відбіркового турніру Євро-2016.

Євген Хачеріді і Анатолій Тимощук зможуть допомогти збірній у матчах відбору Євро-2016. Про це стало відомо після того, як головний тренер команди назвав список футболістів, які готуватимуться до найближчих поєдинків.

Захисник "Динамо" Хачеріді і півзахисник російського "Зеніту" Анатолій Тимощук відновилися після травм і готові вийти на колишні позиції в національній збірній.

Загалом на підготовку до поєдинків проти Білорусі (8 жовтня) та Македонії (12 жовтня) Фоменко викликав 26 футболістів. Загалом, в списку немає несподіванок - ті ж футболісти, які вже були присутні на кількох зборах команди.

Воротарі: Андрій П'ятов ("Шахтар"), Денис Бойко ("Дніпро"), Дмитро Безотосний ("Чорноморець").

Захисники: В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі - "Шахтар"), Євген Хачеріді ("Динамо"), Артем Федецький ("Дніпро");

Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Роман Безус, Сергій Сидорчук (усі - "Динамо"), Руслан Ротань, Євген Коноплянка (обидва - "Дніпро"), Микола Морозюк ("Металург" Д), Тарас Степаненко ("Шахтар"), Едмар, Сергій Болбат (обидва - "Металіст"), Дмитро Хомченовський ("Зоря"), Кирило Ковальчук ("Чорноморець"), Анатолій Тимощук ("Зеніт").

Нападники: Роман Зозуля, Євген Селезньов (обидва - "Дніпро"), Володимир Гоменюк ("Металіст"), Пилип Будківський ("Зоря").

Читайте також: Рекордсмен збірної України пропустить матч зі Словаччиною

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тимощук і Хачеріді не зможуть допомогти збірній. Також у списку травмованих значився і хавбек Денис Гармаш - він, судячи з усього, зможе лише в листопаді зіграти у синьо-жовтій футболці збірної.

Додамо, що у першому турі українці поступилися Словаччини 0:1 і тепер не мають права на помилку в матчах з Білоруссю і Македонією.

Раніше повідомлялося, що в Прем'єр-лізі відмовилися на прохання Фоменко переносити центральний поєдинок 8-го туру чемпіонату між "Динамо" і "Шахтарем". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі