Гвоздика виписали з лікарні після бою з Бетербієвим

Поділитися
Гвоздика виписали з лікарні після бою з Бетербієвим Гвоздик був нокаутований Бетербієвим © Top Rank
Українець пробув у клініці два дні.

Український боксер Олександр Гвоздик (17-1,14 КО) вчора, 20 жовтня, був виписаний з лікарні у Філадельфії, провівши там дві доби.

"Все нормально. У Гвоздика немає ні крововиливу в мозок, ні чогось ще. Слава Богу, у нього лише невеликт струс від ударів у потилицю. Ми переконалися в цьому. Він пройшов медичні тести, щоб виключити всі найгірші варіанти подій. Ми повернемося в Нью-Йорк, а завтра Саша відлетить додому", - сказав тренер українця Тедді Атлас в коментарі ESPN.

Нагадаємо, поєдинок Гвоздик – Бетербієв був зупинений у десятому раунді, коли росіянин тричі відправив у нокдаун українця. Після бою Гвоздика доставили в лікарню в якості запобіжного заходу.

Зазначимо, що Бетербієв завдав 515 ударів, з яких точними були 161. Гвоздик пропустив більше 40% ударів у п'яти раундах з десяти. В останніх двох раундах по силових ударів росіянин перебив українця – 49:8.

Бетербієв об'єднав титули чемпіона світу за версіями WBC та IBF в напівважкій вазі, а Гвоздик зазнав першої поразки на профі-рингу. До цього 32-річний українець виграв 17 поєдинків поспіль.

Раніше стало відомо про те, що Гвоздик перемагав за очками перед нокаутом від Бетербієва.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі