Гвоздик здобув дострокову перемогу над Чілембою

Відео
Поділитися
Гвоздик здобув дострокову перемогу над Чілембою Гвоздик залишається непереможним © vk.com/aleksandrgvozdik
Український боксер став ще на крок ближче до титульного поєдинку.

Перспективний український боксер Олександр Гвоздик в ніч з 19 на 20 листопада провів свій дванадцятий бій на професійному ринзі. Суперником українця був досвідчений Айзек Чілемба, а на кону стояв титул за версією NABF в напівважкій вазі, який належав Гвоздику.

У перших трьох раундах йшла відносно рівна боротьба, але ближче до середини українець почав збільшувати тиск на опонента. Це призвело до того, що у восьмому раунді Гвоздик впевнено володів центром рингу і розбив супернику ніс, після чого команда африканця прийняла рішення зупинити поєдинок.

"Лівий джеб, лівий хук і праві прямі удари по корпусу дійсно заподіяли супернику справжній біль. Люди насправді вважають, що у мене мало досвіду, так як я в профі не так давно. Але у мене за спиною є ще 250 аматорських поєдинків. Я просто зламав суперника", - сказав Гвоздик відразу після бою.

Варто відзначити, що в головному поєдинку дня американець Андре Уорд одноголосним рішенням суддів здолав росіянина Сергія Ковальова і захопив титул "суперчемпіона" світу за версією WBA, а також чемпіона світу за версіями WBO і IBF в напівважкій вазі.

Читайте також: Усик допоміг російському чемпіону у підготовці до бою

Нагадаємо, ще один українець Дмитро Кучер в Німеччині не зумів завоювати титул чемпіона світу за версією IBO в першій важкій вазі, поступившись Марко Хуку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі