Гвоздик впевнений у своїй перемозі над Стівенсоном

Поділитися
Гвоздик впевнений у своїй перемозі над Стівенсоном Гвоздик налаштований стати чемпіоном світу © vk.com/aleksandrgvozdik
Українець задоволений статусом андердога.

Український боксер Олександр Гвоздик (15-0, 12 КО) поділився очікуваннями від бою з чемпіоном світу за версією WBC в напівважкій вазі Адонісом Стівенсоном (29-1-1, 24 КО).

Найважливіше в бою проти Стівенсона – не пропустити занадто багато ударів. Моя найбільша турбота – його сила, я постараюся уникнути його влучень. Ні в якому разі не турбуюся, що поєдинок пройде в Канаді. Мені все одно, де відбудеться бій. Я буду битися в статусі андердога, це полегшує мою задачу.

Я не збираюся робити ніяких прогнозів на хід зустрічі, мені це не подобається. Я можу сказати, що виграю, і це буде або рішення суддів, або нокаут. Я поважаю Стівенсона, я не знаю його як людину, але він дуже хороший боєць, він хитрий і з потужним ударом.

Перемога в цьому бою означає для мене все. Це означає, що я буду чемпіоном світу, а не просто напів-чемпіоном, такий титул мене не задовольняє. Я хочу бути чемпіоном світу, а Стівенсон відкриває мені ці двері", – заявив Гвоздик.

Бій Гвоздик - Стівенсон відбудеться 1 грудня в Квебеку, Канада.

Раніше повідомлялося про те, що поєдинок українця стане розігрівом перед протистоянням Деонтея Вайлдера і Тайсона Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі