Гвоздик вийде на ринг в андеркарті повернення Пакьяо

Поділитися
Гвоздик вийде на ринг в андеркарті повернення Пакьяо Гвоздик знову буде битися у США © vk.com
Українець проведе черговий поєдинок у США.

Перспективний український напівважковаговик Олександр Гвоздик вийде на ринг в рамках вечора боксу 5 листопада в Лас-Вегасі. Головною подією шоу буде повернення Менні Пак'яо в протистоянні з Джессі Варгасом.

Ім'я суперника українця поки не розголошується. Гвоздик за свою кар'єру на професійному рівні провів 11 боїв і всі виграв. У ніч на 24 липня уродженець Харкова дебютував на телеканалі HBO в поєдинку проти Томмі Карпенсі. Українець побував у нокдауні, але зумів переломити хід протистояння і здобув перемогу в шостому раунді.

Раніше глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум отримав гарантії від WBC на організацію відбіркового поєдинку між Гвоздиком і Джо Смітом-молодшим. Переможець майбутнього бою зможе посперечатися за титул організації, який належить Адонісу Стівенсону.

Нагадаємо, що Менні Пак'яо повертається в бокс після короткої перерви. Ще у квітні філіппінець за очками виграв у американця Тімоті Бредлі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі