Гвоздик у першому раунді нокаутував американського боксера

Поділитися
Гвоздик у першому раунді нокаутував американського боксера Гвоздик провів репетицію перед важливим боєм © ukraineotamans.com.ua
Український боксер здобув дев'яту перемогу на професійному рингу.

Олександр Гвоздик здобув чергову перемогу на професійному рингу. Український напівтяж у США легко впорався з американцем Майком Снайдером (9-3).

Українець відразу ж заволодів ініціативою, спочатку відправив Снайдера в нокдаун ударом правою через руку в голову, після чого двічі повторив цю процедуру лівими боковими по корпусу. Підсумком бою стала перемога Гвоздика технічним нокаутом вже у першому раунді.

"Це не була велика перемога, це був крок до наступного бою. На мене чекає справжнє випробування в квітні", - сказав Гвоздик, який виграв свій дев'ятий бій з дев'яти. Сім поєдинків українець завершив достроково.

Свій наступний бій Гвоздик проведе проти куди більш серйозного опонента. 9 квітня в андеркарті бою Пакьяо - Бредлі українець зустрінеться з екс-претендентом на чемпіонський титул Наджібом Мохаммеді. 30-річний француз у ринг виходив вже 41 раз - 37 перемог і 4 поразки.

Читайте також: Українцю Гвоздику знадобилося менше двох раундів, щоб нокаутувати суперника

Нагадаємо, за підсумками 2015 року Гвоздик був включений в десятку найперспективніших боксерів планети.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі