Гвоздик проведе добровільний захист титулу проти француза Нгумбу

Поділитися
Гвоздик проведе добровільний захист титулу проти француза Нгумбу Суперник Гвоздика затверджений офіційно © Instagram
Українець офіційно повернеться в ринг 30 березня.

Чемпіон WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (16-0, 13KO) підтвердив, що проведе перший добровільний захист титулу в бою з Дуду Нгумбу (38-8, 14 KO).

Поєдинок відбудеться 30 березня у Філадельфії, штат Пенсільванія. Вечір боксу пройде на "2300 Arena", яка розрахована на 1 300 осіб.

Ця арена була обрана для проведення, оскільки на 30 березня у Філадельфії "Центр Ліакурас" (10 200 місць) і "The Met" (3 500 місць) вже заброньовані для інших заходів.

Це буде перший захист пояса для Гвоздика, а для Нгумбу – перший титульний бій у кар'єрі. Зараз Дуду займає 8-е місце в рейтингу WBC.

Зазначимо, що нещодавно американець Маркус Браун (23-0, 16 КО) одноголосним рішенням суддів переміг шведа Баду Джека (23-0, 16 КО) і завоював вакантний титул тимчасового чемпіона WBA та срібного чемпіона WBC в напівважкій вазі, ставши обов'язковим претендентом на бій із Гвоздиком.

2 грудня 2018 року Олександр Гвоздик нокаутував Адоніса Стівенсона в 11-му раунді їх чемпіонського поєдинку, після чого канадець був доставлений в лікарню і введений в стан штучної коми.

Раніше повідомлялося про те, що Гвоздик почав підготовку до першого захисту титулу WBC.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі