Гвоздик і Стівенсон повинні домовитися про титульний бій до 29 червня

Поділитися
Гвоздик і Стівенсон повинні домовитися про титульний бій до 29 червня У команд боксерів є два тижні © BoxingScene
Українець може провести бій за титул.

Український боксер напівважкого дивізіону Олександр Гвоздик (15-0, 12 КО) та чемпіон світу WBC у цій вазі Адоніс Стівенсон (29-1-1, 24 КО) повинні домовитися про проведення поєдинку до 29 червня. Про це йдеться в постанові Всесвітньої боксерської ради. Якщо ж командам боксерів не вдасться дійти згоди, то будуть призначені промоутерські торги, під час яких розіграється право на організацію бою.

Нагадаємо, в травні Стівенсон в Торонто несподівано звів внічию бій з Баду Джеком (22-1-3, 13 КО) і перервав 7-річну серію перемог, але зберіг за собою титул WBC в напівважкій вазі.

У березні Гвоздик (15-0, 12 КО) переміг француза Мехді Амара (34-5-2, 16 КО) і завоював титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC. Бій відбувся в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden.

Поєдинок тривав усі 12 раундів, а за його підсумками судді одноголосно назвали переможцем українця: 116:112, 118:110 та 117:111.

Повідомляється, що головна проблема в організації бою Стівенсон – Гвоздик полягає в тому, що останній бій канадця завершився внічию, а сторони хочуть провести ще один поєдинок, щоб визначити найсильнішого.

Раніше повідомлялося про те, що вечір боксу за участю українця Гвоздика зібрав рекордно низький телерейтинг в США.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі