Гвоздик і Бетербієв дали останні коментарі перед боєм

Поділитися
Гвоздик і Бетербієв дали останні коментарі перед боєм Бій відбудеться вранці 19 жовтня © BoxingScene
Боксери готові до поєдинку.

Володар поясу за версією WBC українець Олександр Гвоздик (17-0, 14 КО) і чемпіон IBF в напівважкій вазі росіянин Артур Бетербієв (14-0, 14 КО) дали останні коментарі перед боєм.

"Бетербієв – серйозний суперник, на мене чекає дуже важкий бій. Ми ставимо перед собою високі цілі – моя мрія стати абсолютним чемпіоном. А щоб її досягти, потрібно боксувати проти інших чемпіонів. Артур – нокаутер, але він вміє боксувати. У нього дуже хороша любительська кар'єра. Це не той боксер, який просто біжить на тебе і б'є що-то", – сказав Він.

"Боб Арум стримав своє слово. Це великий бій, який я дійсно хотів, коли підписався з Top Rank. Я дуже радий, що це станеться. Відразу сказав промоутерам, що хочу об'єднання. Я хочу довести, що я кращий, і не зміг би зробити це, якщо б не бився з іншими чемпіонами. Я тренувався дуже старанно і готовий перемагати. Після цього бою я готовий до наступного великого поєдинку", – сказав Бетербієв.

Поєдинок пройде в ніч на 19 жовтня у Філадельфії, а на кону будуть стояти обидва пояси, які належать боксерам.

За інформацією Sport Arena, Гвоздик за вихід в ринг проти Бетербієва заробить 1,5 мільйона доларів. Повідомляється, що цей гонорар буде рекордним у боксерській кар'єрі харків'янина.

Раніше повідомлялося про те, що відбулася процедура зважування перед боєм Гвоздик – Бетербієв.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі