Гвардіола вважає, що причиною розгрому від "Барселони" став не лише Мессі

Поділитися
Гвардіола вважає, що причиною розгрому від "Барселони" став не лише Мессі Баварці не змогли втримати Ліонеля Мессі
Відіграти три м'ячі у матчі-відповіді буде значно складніше, ніж два. Саме тому наставник "Баварії" був найбільше розчарований пропущеним голом вже у доданий арбітром час.

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардьола після закінчення першого матчу 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів з "Барселоною" (0:3) відзначив, що перший пропущений гол позбавив його підопічних впевненості.

Також Пеп нарікав і на те, що його підопічні пропустили вже в доданий арбітром час. За словами іспанського фахівця, відіграти такий поразку в Мюнхені буде вкрай складно.

"Ця поразка дуже важка, – наводить Marca слова Гвардіоли. – Ми хотіли взяти м'яч під контроль і нав'язати свою гру".

"З "Барселоною" потрібно або глибоко оборонятися, або володіти м'ячем. У першому таймі все працювало як треба. Але пропущений гол позбавив нас впевненості. Найболючіший – третій м'яч. Поразку в один-два м'ячі ще можна відіграти. Але зробити що-то після 0:3 значно складніше. Тут справа не тільки в Мессі. У них хороша і міцна команда", - додав каталонець.

поєдинок відбудеться 12 травня в Мюнхені. Нагадаємо, що в 1/4 фіналу "Баварії" вдалося відігратися після виїзної поразки 1:3 від "Порту". Повторна зустріч завершилася розгромом португальців 6:1.

Читайте також: Після розгрому "Порту" Гвардіола пообіцяв, що "Баварія" буде грати ще краще

Напередодні в ще одному матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів Ювентус обіграв Реал 2:1 на своєму стадіоні в Турині. Поєдинок у цьому протистоянні відбудеться 13 травня в Мадриді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі