Гусєв провів прощальний матч за "Динамо", команду покинуть Мбокані, Мораєс і Хачеріді

Поділитися
Гусєв провів прощальний матч за "Динамо", команду покинуть Мбокані, Мораєс і Хачеріді Гусєв покидає "Динамо" у статусі легенди © ua-football.com
Киян чекають серйозні зміни в складі в міжсезоння.

Матч проти донецького "Шахтаря" став останнім для Олега Гусєва у складі київського "Динамо". Півзахисник вийшов на поле на 75-й хвилині замість Миколи Шапаренка. Раніше завершення виступів футболіста за команду підтвердив головний тренер киян Олександр Хацкевич.

35-річний футболіст з 2003 року провів за столичний клуб 375 матчів і забив 80 голів. Півзахисник завоював у складі "Динамо" 13 трофеїв, включаючи 5 титулів чемпіона України. У нинішньому сезоні гравець рідко з'являвся на полі і провів у всіх турнірах всього 144 хвилини.

Крім того, Хацкевич на післяматчевій прес-конференції повідомив, що форварди Дьємерсі Мбокані і Жуніор Мораєс, а також захисник Євген Хачеріді покинуть команду в статусі вільних агентів. Їх контракти підходять до кінця, а нові клуб укладати не буде.

Хачеріді виступав за "Динамо" з липня 2009 року, але останнім часом випав з основи через конфлікт з тренерським штабом. За Мбокані "Динамо" в липні 2013 року заплатило "Андерлехту" орієнтовно 11 мільйонів євро. Мораєс влітку 2015 року перебрався в "Динамо" з донецького "Металурга" у статусі вільного агента. За даними ряду джерел, бразилець може перейти в "Шахтар".

Нагадаємо, "Динамо" здобуло перемогу над "Шахтарем" з рахунком 2:1, проте донеччани проводили поєдинок вже у статусі чемпіонів Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі