Гусєв поки не продовжив контракт, але поїде з "Динамо" на збори

Поділитися
Гусєв поки не продовжив контракт, але поїде з "Динамо" на збори Гусєв може покинути "Динамо"
Гравець взяв час на роздуми і думає, де продовжити кар'єру.

Олег Гусєв ще думає над пропозицією Ігоря Суркіса щодо продовження контракту з "Динамо", але все одно поїде з київським клубом на збори до Іспанії.

"Контракт у Олега закінчився, він поїхав у відпустку. На жаль, ми не встигли до цього зустрітися, але переговорили в телефонному режимі. Я запропонував йому продовжити контракт на хороших умовах, він узяв час на роздуми. Сподіваюся, у найближчі дні Гусєв дасть відповідь, і, якою би вона не була, я її прийму з належною повагою", - сказав в коментарі "Спорт-Експрес в Україні" Суркіс.

"Він може залишитися в "Динамо" і доводити, що він той Гусєв, який потрібен команді і витримує конкуренцію, не підводячи ні тренерський штаб, ні вболівальників, ні себе. А може просто знайти команду, яка не буде ставити перед собою високих завдань, але в той же час дозволить заробити хороші гроші для себе і своєї сім'ї", - підкреслив президент "Динамо".

Про те, що Гусєв поїде з "Динамо" на збори, в коментарі "Вістям" розповів головний тренер киян Сергій Ребров: "Я поважаю право Олега взяти паузу. Особисто я хотів би, щоб гравець його рівня залишився в команді. Олег їде з нами на збір в Іспанію, але питання його контракту поки залишається відкритим".

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що у Гусєва є пропозиції від ряду європейських клубів, а також від команд, які виступають в MLS і ОАЕ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі