Гру 19-річного динамівського нападника порівняли з найкращими матчами Мілевського

Поділитися
Гру 19-річного динамівського нападника порівняли з найкращими матчами Мілевського Романа Яремчука порівняли з Артемом Мілевським © Clive Barda / Royal Opera House
Роман Яремчук має славну динамівську прізвище, однак не тільки завдяки їй він отримав гарні відгуки від преси. Тепер футболіст зробить все можливе, щоб переконати Сергія Реброва у своїй профпридатності.

Відомий український спортивний журналіст і футбольний функціонер Віктор Вацко порівняв 19-річного нападника київського "Динамо-2" Романа Яремчука з форвардом Артемом Мілевським.

Своїми вдалими діями під час матчів 20-го Меморіалу Олега Макарова молодий гравець, який є однофамільцем відомого динамівця 1980-х Івана Яремчука, знову нагадав про себе завдяки вдалим діям на полі.

"Дивився сьогодні "Динамо-2" на Меморіалі Макарова. Роман Яремчук - силач! За стилем гри на молодого Мілевського схожий. Тільки швидше", - написав Вацко в своєму твіттер-акаунті.

Примітно, що раніше в одному з інтерв'ю Яремчук говорив, що йому дуже подобалася гра Мілевського за "Динамо".

Зазначимо, що у двох матчах турніру "Динамо-2", яке після відходу Олександра Хацкевича в збірну Білорусі, очолив ще один зірковий динамівець Вадим Євтушенко, здобуло дві перемоги, розгромивши "Енергію" з Нової Каховки та "Колос" з Васильківського району Київської області 2:1. Два голи на свій рахунок записав якраз Яремчук.

Читайте також: Футболіст "Дніпра" Лучкевич визнаний кращим гравцем-юніором в Україні

20 січня перша команда "Динамо" на зборах в Іспанії програла учаснику 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів швейцарському Базелю 2:3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі