Грізманн оголосив про те, що залишається в "Атлетіко"

Поділитися
Грізманн оголосив про те, що залишається в "Атлетіко" Грізманн відмовив "Барселоні" і залишиться в "Атлетіко" © Atletico Madrid
Француз продовжить виступати в Мадриді.

Французький форвард "Атлетіко" Антуан Грізманн прийняв рішення залишитися в мадридському клубі. Повідомлялося, що "Барселона" вела переговори по Грізманну з жовтня і була готова виплатити відступні – 100 мільйонів євро. "Матрацники" таки пропонували Антуану більш вигідні умови особистого контракту із зарплатою в 25 мільйонів євро, а Грізманн в результаті вирішив не переходити в каталонський клуб.

"Мої вболівальники, моя команда, мій дім – "Атлетико", - написав француз у своєму твіттері, де також виклав відео, в якому пояснив свій вибір.

Грізманн виступає за мадридський клуб з літа 2013-го. За його трансфер було заплачено "Реал Сосьєдаду" 30 мільйонів євро. У минулому сезоні 27-річний нападник зіграв у 49 матчах у всіх турнірах, в яких відзначився 29 голами. Разом з "матрацниками" він в минулому сезоні виграв Лігу Європи.

На даний момент Грізманн знаходиться в Росії в розташуванні збірної Франції, яка бере участь у чемпіонаті світу-2018 з футболу.

Завтра, 16 червня, французька збірна проведе перший матч на турнірі проти команди Австралії. Також в групі C французам належить зустрітися з Перу і Данією.

Раніше повідомлялося про те, що лідер "Шахтаря" Фред офіційно став гравцем "Манчестер Юнайтед".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі