Григорій Суркіс спростував інформацію про можливий продаж "Динамо"

Поділитися
Григорій Суркіс спростував інформацію про можливий продаж "Динамо" Брати Суркіси не розглядають варіант з продажем клубу © УНІАН
Брат президента клубу підкреслив, що даний актив не продається.

Григорій Суркіс, який є братом президента "Динамо" Ігоря Суркіса, заявив, що київський клуб не продається. Раніше з'явилася інформація про те, що за останні півроку потенційні покупці кілька разів виходили на керівництво "Динамо".

"Щодо того, що Ярославський або китайці, або хтось інший хоче купити "Динамо", то це не обговорюється, так як воно не продається. Для мого брата доля "Динамо" має величезне значення. Він з дитинства любить цю команду, а коли став президентом, ніхто і ніколи не міг закинути, що клуб не фінансується", - цитує Суркіса-старшого прес-служба київського клубу.

"Так, сьогодні в країні йде війна, обставини, при яких такі легіонери, як раніше, не бажають їхати, а ті, що знаходяться тут, залишають Україну. Хіба у Бернарда в "Шахтарі" були погані фінансові умови? Але він поїхав і не збирається повертатися. Є чутки, що з "Шахтаря" поїде Фред, не хоче продовжувати контракт Феррейра, є питання по тренеру".

В поточному сезоні кияни можуть залишитися без трофеїв, так як у фіналі Кубка України підопічні Олександра Хацкевича поступилися "Шахтарю" (0:1), а в Прем'єр-лізі донеччани також близькі до завоювання титулу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі