Григорчук був готовий судитися з азербайджанськими журналістами

Відео
Поділитися
Григорчук був готовий судитися з азербайджанськими журналістами Григорчук досягнув успіху в Азербайджані © bigbord.net
Головний тренер "Габали" розповів про свої стосунки з азербайджанськими представниками ЗМІ і назвав причину від'їзду з України.

"Габала" під керівництвом українського фахівця вже пробилася у райнд плей-офф Ліги Європи, де зіграє з грецьким "Панатінаїкосом".

Однак на старті кар'єри в Азербайджані Роман Григорчук був на межі звільнення і регулярно потрапляв під шквал критики місцевих журналістів, які, за словами самого тренера, часто перегинали палицю: "Без натяку на якусь повагу, грубо, в якійсь такій формі, якісь речі можна було почути і прочитати, що можна було на людей подавати в суд, перевести в юридичну площину. Тому що люди могли собі дозволити говорити, що приходять футболісти, і трансфери футболістів – це якісь махінації або щось подібне. Такі слова говорити, це вже треба відповідати за них. Але це стосується тільки окремих людей".

Свій вибір на користь "Габали" після уходу з "Чорноморця" Григорчук пояснив бажанням розвиватися і виступати в єврокубках: "Хочеться перемагати, досягати високих результатів, грати в єврокубках, а в Україні все склалося так, що я не бачив такої можливості", - заявив тренер в інтерв'ю програмі "Профутбол".

Власник "Габали" Тале Гейдаров висловив захоплення успіхами команди під керівництвом тренерського штабу з України: "Я не очікував, що ми зможемо в один сезон пройти відразу три етапи Ліги Європи. Це вже дуже великий успіх. У нього поки немає планів повернутися в Україну, але якщо з'явиться таке бажання, то ми зробимо все можливе, щоб він залишився у нас".

Читайте також: "Зоря" дізналась свого наступного суперника по кваліфікації Ліги Європи

Нагадаємо, що 11 серпня був заарештований гравець "Габали" Джавід Гусейнов, якого підозрюють у причестности до смерті журналіста.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі