Граючий президент "Олімпіка" встановив рекорд чемпіонату України

Поділитися
Граючий президент "Олімпіка" встановив рекорд чемпіонату України Гельзін став рекордсменом
Владислав Гельзін став найстаршим гравцем, який виходив на поле в матчах Прем'єр-ліги.

Владислав Гельзін встановив рекорд чемпіонатів України. Граючий президент "Олімпіка" став найстаршим футболістом, який брав участь в матчах Прем'єр-ліги.

У матчі одинадцятого туру УПЛ проти "Металіста" (3:0) Гельзін з'явився на полі на 80-й хвилині, замінивши Антона Поступаленка. Президент "Олімпіка" увійшов у гру у віці 42 роки і 52 дні.

Попереднім рекордсменом чемпіонатів України був Ігор Шуховцев, який встановив рекорд у травні 2013 року. Голкіпер грав у віці 41 рік і 317 днів.

"Те, що я вийшов, дозволила різниця м'ячів. Добре, що при мені не пропустили і забили третій м'яч, тому дуже радий за всю команду і за себе. Далі буду тренуватися з командою, а там вже як вийде. Чи повішу бутси на цвях? Поки ні. Хочу ще трохи пограти. Був турнір ветеранів, ми виграли, було дуже цікаво. Не знаю, як на професійному рівні, а десь буду грати", - сказав Гельзін в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Читайте також: Дванадцять матчів "Олімпіка" знаходяться під підозрою УЄФА

Нагадаємо, раніше рекорди Прем'єр-ліги встановили Алекс Тейшейра та Сергій Ребров. Бразилець оформив вже сім дублів в 11 матчах чемпіонату, а головний тренер "Динамо" провів 38 матчів на внутрішній арені без поразок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі