Гравець збірної України з пляжного футболу помер в результаті важкої хвороби

Поділитися
Гравець збірної України з пляжного футболу помер в результаті важкої хвороби Рябчук не зміг перемогти хворобу © Sport Arena
Євгену Рябчуку було 28 років.

Нападник збірної України з пляжного футболу Євген Рябчук помер в результаті важкої хвороби. У спортсмена була саркома печінки.

У січні лікарі діагностували у Рябчука захворювання, після чого провели складну операцію, але вона не дала позитивних результатів.

"Ми завжди будемо тебе пам'ятати Женя, таким яким ти був: щирим, добродушним, веселим, справжнім другом, батьком і чоловіком. Вибач нас, вибач що не зміг з тобою попрощатися. Спочивай з миром, брат мій, ти завжди будеш в наших серцях", - написав воротар збірної України Віталій Сидоренко на своїй сторінці в Facebook.

Євген Рябчук був чемпіоном України і чемпіоном Європи з пляжного футболу. У минулому році нападник разом зі збірною України виграв Суперфінал Євроліги, здолавши у фіналі чемпіонів світу - збірну Португалії (2:1).

Читайте також: Помер легендарний воротар "Динамо" Віктор Чанов

Нагадаємо, 10-го лютого перестало битися серце легенди гандболу Юрія Пояркова.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі