Гравець "Генка" Малиновський розповів про свої виступи в чемпіонаті Бельгії

Відео
Поділитися
Гравець "Генка" Малиновський розповів про свої виступи в чемпіонаті Бельгії Малиновський провів за "Генк" 10 матчів
Екс-гравець "Зорі" засмутився через те, що не отримав виклик у збірну України.

Український півзахисник Руслан Малиновський, який минулої зими перейшов із "Зорі" в "Генк", в інтерв'ю програмі "Профутбол" розповів про свої виступи у чемпіонаті Бельгії.

"У Бельгії футболістів завжди відпускають в більш сильний чемпіонат. Можна сказати, своєрідний трамплін. Видно, що молодим футболістам довіряють. Якщо ти відповідаєш рівню команди, то обов'язково дають шанс.

На поєдинки в основному ходить близько 20 тисяч, так що атмосфера хороша. Весь стадіон підтримує футболістів, коли вони здійснюють будь-яку вдалу дію. Тут грають у дуже жорсткий футбол. Навіть бувають моменти, коли суперник бачить, що не встигає до м'яча, але він все одно йде до кінця. Тут дуже багато жовтих і червоних карток", - розповів Малиновський.

За словами півзахисника, в Бельгії важлива дисципліна: "Дуже важлива футбольна дисципліна. Наприклад, намагаюся, навіть якщо не моя позиція, відпрацювати за товариша, але тренер говорить все одно чітко триматися своєї позиції і залишатися в середині, щоб не розпорошуватися. Також після матчу тренер може задати питання п'яти-шести футболістам, які провели весь матч на заміні, про минулу гру, поцікавившись їхньою думкою про дії команди".

Також Малиновський сказав, що засмутився через невиклик у збірну України: "Засмутився, що не отримав виклик до складу національної команди, але я йшов на цей ризик усвідомлено, знав, куди і навіщо йду. Те, що я зараз не поїхав - це стимул ще більше працювати і проявляти себе в "Генку".

Читайте також: Екс-гравець "Зорі" Хомченовський забив свій дебютний гол у складі "Понферрадіни"

Зазначимо, що Малиновський провів у складі "Генка" 10 матчів (6 - в основі), в яких віддав 2 результативні передачі.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі