Гравець "Динамо" Піваріч став першим футболістом УПЛ, який вийшов у фінал ЧС

Поділитися
Гравець "Динамо" Піваріч став першим футболістом УПЛ, який вийшов у фінал ЧС Піваріч - перший гравець УПЛ, який вийшов у фінал ЧС © ФК Динамо
Хорвати зіграють у вирішальному поєдинку.

Захисник київського "Динамо" Йосип Піваріч став першим гравцем в історії української Прем'єр-ліги, який зіграє у фіналі чемпіонату світу. У півфіналі хорвати обіграли в додатковий час Англію з рахунком 2:1. Піваріч в цьому матчі вийшов на 95-й хвилині, замінивши Івана Стрініча. Попереду фінал з Францією і він буде першим гравцем УПЛ, який потрапив у фінал і може в ньому зіграти.

Йосіп у складі збірної Хорватії є дублером екс-гравця "Дніпра" Івана Стрініча. На нинішньому мундіалі він зіграв у трьох матчах, провівши на полі в сумі 175 хвилин.

Раніше до такого статусу був близький Бернард. На ЧС-2014 він відіграв весь матч проти Німеччини у півфіналі, який Бразилія програла з рахунком 1:7.

Зазначимо, що українську Прем'єр-лігу на чемпіонаті світу-2018 в Росії представляв Піваріч і бразильський гравець "Шахтаря" Тайсон, а також екс-гравець "гірників" Фред, який перейшов влітку в англійський "МЮ".

Хорватія - Англія 2:1: ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі