Гравець "Динамо" Дерліс Гонсалес перейшов в "Сантос"

Поділитися
Гравець "Динамо" Дерліс Гонсалес перейшов в "Сантос" Гонсалес - гравець бразильського "Сантоса" © ФК Динамо
Парагваєць продовжить кар'єру в Бразилії.

Парагвайський півзахисник київського "Динамо" Дерліс Гонсалес поставив свій підпис під контрактом з бразильським "Сантосом". Відповідне фото з'явилося на сторінці "Сантоса" в Twitter.

Подробиці контракту з гравцем не повідомляються, хоча раніше в пресі була інформація, що Гонсалес буде орендований "Сантосом" на рік.

Відзначимо, що тривалий час сторони не могли домовитися про фінансові умови контракту. Дерліс хотів отримувати в "Сантосі" ті ж гроші, що і в "Динамо" – 110 тисяч євро в місяць, а бразильці пропонували на 37 тисяч менше.

Повідомляється, що після завершення переходу парагвайця, повинен відбутися зворотний трансфер в "Динамо" вінгера Вітора Буено, який вже знаходиться в Києві.

Нагадаємо, діючий контракт Гонсалеса з "Динамо" розрахований до червня 2020 року. За 24-річного півзахисника кияни влітку 2015 року заплатили "Базелю" 9,4 мільйонів євро. У всіх турнірах парагваєць відіграв 85 матчів і забив 12 м'ячів.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" цікавиться захисником "Копенгагена".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі