Гравці збірної України у матчі проти Сербії хочуть "налагодити ігрові зв'язки"

Поділитися
Гравці збірної України у матчі проти Сербії хочуть "налагодити ігрові зв'язки" Кравець буде налаштовуватися на Сербію на всі 100% © ФФУ
Українські футболісти поділилися думкою про майбутню гру.

Гравці збірної України поділилися своїми очікуваннями від товариського матчу проти збірної Сербії, який відбудеться в Харкові 15 листопада.

Артем Кравець: "Що стосується завтрашньої гри з Сербією, то навіть незважаючи на те, що це буде товариський матч, зустріч буде важлива в плані налагодження ігрових зв'язків. Вважаю, що на кожен поєдинок у збірній потрібно налаштовуватися на 100% і грати тільки на перемогу".

Артем Федецький: "У мене не було вже давно ігрової практики у збірній, але моя справа доводити на тренуваннях, що я гідний грати в основі. Поєдинок проти Сербії особисто для мене - офіційний матч, в якому я готовий віддати всі свої сили. Ми сподіваємося, що на стадіоні буде аншлаг і неймовірна підтримка глядачів допоможе нам показати хорошу гру"

Артем Бесєдін: "Ми підходимо до завтрашнього поєдинку в хорошому настрої. Упевнений, що завтра буде хороший шанс перевірити свої сили. Чекаємо з нетерпінням завтрашнього матчу. Чи буду я завтра грати? Андрій Миколайович сказав, що дасть шанс зіграти всім. Я дуже чекаю свого шансу вийти на поле. Звичайно, дуже приємно дебютувати за збірну при рідних трибунах. Відверто кажучи, навіть не думав, що у мене буде можливість дебютувати за національну команду саме в Харкові".

Читайте також: Україна - Фінляндія: ключові моменти матчу

Нагадаємо, раніше 12 листопада збірна України в рамках кваліфікації на чемпіонат світу обіграла збірну Фінляндії з рахунком 1:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі