Гравці "Дніпра" висунули ультиматум керівництву клубу за борги - ЗМІ

Поділитися
Гравці "Дніпра" висунули ультиматум керівництву клубу за борги - ЗМІ Гравці "Дніпра" чекають від керівництва грошей © ФК Днепр
Футболісти команди Мирона Маркевича хочуть домогтися погашення заборгованостей.

За інформацією Tribuna.com, гравці "Дніпра" написали колективний лист керівництву, вимагаючи виплати грошей за контрактами.

У разі невиконання зобов'язань команда може не поїхати на другий збір, який запланований на 29 січня. Футболісти прийняли таке рішення, так як борги вже закриті перед Денисом Бойком, який перейшов у "Бешикташ", і бразильцем Дугласом, щоб обидва гравці не змогли покинути клуб безкоштовно. При цьому решта поки нічого так і не отримала.

За даними джерела, до кінця першого збору футболісти команди Мирона Маркевича не мають наміру підтверджувати цей крок публічно. При цьому в клубі готові погасити частину заборгованості до кінця місяця, однак поки невідомо, що про це думають гравці.

Читайте також: Міжсезоння: "Дніпро" провів дві товариські гри за день

Нагадаємо, що вчора, 23 січня, "Дніпро" провів два товариських матчі, програвши "Франкфурту" (0:2) і зігравши внічию з "Цюріхом" (0:0).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі