"Гранада" провела презентацію Кравця

Фото
Поділитися
Форвард "Динамо" впевнений, що легко адаптується в Прімері.

Іспанська "Гранада" провела презентацію українського нападника Артема Кравця. Форвард, який пішов з "Динамо" в оренду, поспілкувався зі ЗМІ, а також приміряв нову для себе форму.

Кравець висловив упевненість, що легко адаптується в іспанському чемпіонаті: "Я знаю, що "Гранада" дуже сильна команда, і тому перейшов сюди. У мене були пропозиції і від інших клубів, але я обрав цей варіант.

Я можу адаптуватися до будь-якого ігрового стилю. Моя головна мета - допомагати команді і забивати якомога більше голів. Звичайно, я знаю, що Прімера – дуже сильна ліга, але я відчуваю, що зможу без проблем адаптуватися тут".

Нагадаємо, Кравець перейшов в оренду в "Гранаду" на один сезон. Весняну частину минулого сезону він провів в оренді в "Штутгарті", забивши 1 гол у 15 матчах. "Шваби" вилетіли з Бундесліги, після чого форвард повернувся в "Динамо", але в новому сезоні не провів за киян жодного матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі