"Говерлу" відмовились продавати німецьким інвесторам

Поділитися
"Говерлу" відмовились продавати німецьким інвесторам Шуфрич запевнив, що "Говерла" доживе до літа © XSport
Власник "Говерли" не захотів, щоб клуб перевозили до Львова.

Віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич підтвердив інформацію про те, що ужгородський клуб хотіли придбати інвестори з Німеччини. Пропозицію про продаж було відхилено.

"Така пропозиція дійсно була, її можна було розглядати, але нас категорично не влаштовувала умова, що клуб в такому випадку переїхав би до Львова, - сказав Шуфрич-молодший у коментарі MatchDay, - На такий крок наші інвестори піти не могли. Не будемо забувати, що "Говерла" представляє Ужгород, весь регіон, так має бути і далі, тому не можна в одну мить перекреслити всю історію "Говерли".

Також віце-президент "Говерли" заявив, що клуб точно доживе до літа. "Доживемо до літа, а там подивимося. Але до закінчення чемпіонату, і я можу це гарантувати, команда дограє - з орендованими гравцями або без них. Що буде потім, не беруся загадувати. Все залежить від низки чинників", - наводить слова Шуфрича "Сегодня".

При цьому Шуфрич підкреслив, що по виконанню Меморандуму претензій до ужгородському клубу бути не повинно. У нинішньому сезоні "Говерла" виконує свої фінансові зобов'язання, але з невеликими затримками, а з боргами минулого сезону поступово розраховується.

Нагадаємо, осінню частину сезону "Говерла" завершила на тринадцятому місці в чемпіонаті України. Ужгородці набрали 10 очок у 16 матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі