"Говерла" впевнено обіграла позбавлений мотивації "Іллічівець"

Відео
Поділитися
"Говерла" впевнено обіграла позбавлений мотивації "Іллічівець" "Говерла" зуміла обіграти "Іллічівець"
У першому матчі 19-го туру ужгородська команда зуміла здобути три очки і наблизилася до середняків Прем'єр-ліги.

Ужгородська "Говерла" обіграла маріупольський "Іллічівець" 2:1 в рамках 19-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

Перемогу ужгородці здобули протягом 3 хвилин, з 33-го по 36-ю: Валерій Гришин відкрив рахунок, а подвоїв його Максим Фещук. Гості зуміли забити лише гол престижу з пенальті вже в доданий час В'ячеслав Чурко відзначився з пенальті.

Таким чином, "Іллічівець" зазнав вже 14-ї поразки, і залишився на 13-му місці. Маріупольці швидше за все дограють чемпіонат, однак з майбутнім команди поки не все ясно. Напередодні головний тренер Микола Павлов розповів, що майже у всіх футболістів в кінці травня завершуються контракти. Враховуючи, що в нинішньому сезоні навряд чи хоча б одна з команд понизиться в класі, у маріупольців вже просто немає мотивації для гри через не можу.

У "Говерлі" ситуація не набагато краще, а враховуючи борги по зарплаті, і то гірше. Однак, незважаючи на це, команда В'ячеслава Грозного зуміла з 16-ма очками наблизитися до 12-го місця, на якому йде "Чорноморець".

Говерла - Іллічівець- 2:1 (2:0)

Голи: Гришин, 33 (1:0). Фещук, 36 (2:0). Чурко, 90+5 - з пенальті (2:1).

"Говерла" (Ужгород): Коваль, Хомин, Ягодінскіс, Акакпо, Люлька, Райчевіч (Качараба, 80), Герасим'юк, Мякушко, Аруна (Хльобас, 63), Гришин (Гришин, 78), Фещук.

"Іллічівець" (Маріуполь): Гальчук, Матвєєв, Очігава (Зубков, 46), Яворський, Вовкодав, Вакуленко, Валєєв (Промінчик, 84), С. Шевчук (Немтінов, 65), Матяж, Чурко, Гринь.

Покарання: Очігава, 5. Гришин, 20. Валєєв, 54. Вакуленко, 68 (попередження).

Судді: Дердо (Іллічівськ).

10 квітня. Ужгород. Стадіон "Авангард".

У рамках 19-р туру будуть зіграні поєдинки: "Металург" З - "Волинь", "Металург" Д - "Олімпік", "Шахтар" - "Чорноморець", "Дніпро" - "Металіст", "Динамо" - "Зоря" і "Карпати" - "Ворскла".

Читайте також: В маріупольському "Іллічівці" задоволені стабільною зарплатою, але хочуть грати вдома

18-й тур чемпіонату Прем'єр-ліги відбувся 3-5 квітня. Лідери пройшли ігровий день без втрат, тому в турнірній таблиці не відбулося змін: "Динамо" йде на першому місці, "Шахтар" відстає від киян на 7 очок, а "Дніпро" - на 8 залікових пунктів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі