Головною причиною поразки від "Олександрії" Ребров назвав настрій гравців

Поділитися
Головною причиною поразки від "Олександрії" Ребров назвав настрій гравців Ребров назвав "Олександрію" організованою командою
Головний тренер "Динамо" прокоментував сенсаційний виліт своєї команди з Кубка України.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров головною причиною поразки від "Олександрії" у чвертьфіналі Кубка України назвав настрій на матч своїх підопічних.

"Головна причина поразки, напевно, в настрої самих футболістів. У попередньому матчі чемпіонату ми виграли у "Олександрії" з рахунком 2:0, подумали, що зараз приїдемо і також спокійно обіграємо цю команду. Але я бачив мотивацію "Олександрії", яка грала організовано і хотіла вирвати перемогу. На жаль, на початку я не бачив цього у наших футболістів. А коли вилучають гравця - завжди важко. Вдесятьох важко зламати оборону організованої команди", - підкреслив Ребров.

"Не можна назвати тих, хто сьогодні виходив на поле, неосновними гравцями. Вони грали і в чемпіонаті, і в Лізі чемпіонів. Напевно, Ярмоленко сьогодні важливо було дати відпочити, тому що він провів два тайми по 90 хвилин за збірну, грав у Лізі чемпіонів і в чемпіонаті... Сили не безмежні. Вирішили дати йому відпочити... Ротація є у всіх командах, і це абсолютно нормально. Тут важливо було вийти і битися за результат. Старалися, але програли", - зазначив головний тренер "Динамо".

Також Ребров заявив, що команда потребує підсилення: "Непросто грати дві поспіль гри проти однієї і тієї ж команди. Так, сьогодні не показали яскравої гри, але в гостях у "Олександрії" завжди було важко грати, це організована команда. І зараз, сподіваюся, ми всі побачили, що потребуємо підсилення".

Читайте також: Тренер "Олександрії" назвав казкою можливу участь команди у єврокубках

Нагадаємо, за сумою двох зустрічей "Динамо" поступилося "Олександрії" з рахунком 1:2.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі