Головного тренера "Волині" Віталія Кварцяного призначено президентом клубу

Поділитися
Головного тренера "Волині" Віталія Кварцяного призначено президентом клубу © hds.harvard.edu
Колись неабиякий фахівець працював на посаді віце-президента клубу, проте після чергового повернення в Луцьк пішов на підвищення.

Віталій Кварцяний, який повернувся у "Волинь" " після майже дворічної роботи у "Металурзі" і "Кривбасі", був обраний президентом луцького клубу.

Як повідомляє офіційний сайт лучан, 11 липня відбулися збори учасників ТОВ "Футбольний клуб Волинь", на якому відбулися вибори президента клубу. Кварцяний здобув перемогу у виборчому процесі.

У різний час Віталій Кварцяний обіймав посаду віце-президента клубу і поєднував з посадою головного тренера. Тренер займався як організаційною роботою, так і безпосередньо формуванням складу - переговорами з гравцями, трансферами.

Нагадаємо, довгий час президентом "Волині" був Василь Столяр, у якого стався конфлікт і судові розгляди з інвесторами клубу. Саме з цієї причини у минулому сезоні волиняни мали фінансові труднощі. Луцька команда, що займала 7-ме місце після зимової перерви, у підсумку фінішувала внизу турнірної таблиці - на 13-й сходинці.

У першому матчі чемпіонату Прем'єр-ліги України на волинян чекає серйозне випробування київським "Динамо". Матч відбудеться 14 липня о 19:30. !zn

Читайте також:

"Волинь" вже вчетверте в історії зможе очолити легендарний тренер

У Прем'єр-лізі все-таки відбулася чергова тренерська відставка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі