Головний тренер "Зорі" вважає, що "Шахтар" і "Динамо" послаблюють чемпіонат

Поділитися
Головний тренер "Зорі" вважає, що "Шахтар" і "Динамо" послаблюють чемпіонат Вернидуб обурений рішенням "Шахтаря" © football.ua
Орендовані футболісти, на думку Юрія Вернидуба, повинні грати у всіх матчах.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб після розгромної поразки від "Шахтаря" (1:7) заявив, що гранди українського футболу послаблюють український чемпіонат, не дозволяючи орендованим гравцям виходити на поле в матчах проти себе.

"Якщо б сьогодні на поле вийшла та команда, яка грала одинадцять турів до цього... Нехай ображаються на мене "Шахтар" і "Динамо", але це моя думка. Ви віддали гравців в оренду - так нехай вони грають. Ви хочете сильний і цікавий чемпіонат - не знаю, навіщо ви його послабляєте. Це мій крик душі. Бажаю успіху "Шахтарю" і з перемогою їх", - сказав Вернидуб одразу після гри в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, в матчі проти "Шахтаря" "Зоря" не змогла розраховувати відразу на чотирьох ключових футболістів, які належать "гірникам": Пилипа Будківського, Микиту Шевченка, Руслана Малиновського і Олександра Караваєва. "Шахтар" заборонив цим футболістам брати участь у грі.

Читайте також: "Шахтар" вимагає дискваліфікації Зінченка і звинувачує "один відомий клуб" в махінаціях

Перемогу "гірникам" принесли дублі Тейшейри, Едуардо та Степаненка, а також гол Фреда. У "Зорі" єдиний м'яч з пенальті забив Каменюка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі