Головний тренер "Говерли" вважає, що судді вбивають його команду

Відео
Поділитися
Головний тренер "Говерли" вважає, що судді вбивають його команду Грозний поскаржився на суддівство
На думку В'ячеслава Грозного, арбітри не помиляються, а ведуть себе упереджено по відношенню до ужгородців.

В'ячеслав Грозний висловився на адресу суддівства після матчу восьмого туру української Прем'єр-ліги, в якому його підопічні зіграли внічию з "Чорноморцем" - 1:1. Головний тренер "Говерли" упевнений, що його команду вбивають.

"Поставте себе на місце гравців, власника клубу, тренера. Спробуйте відчути, коли тебе нахабно вбивають. Ти це все бачиш, гравці це знають... Ми це називаємо футболом? У мене грають молоді футболісти, в "Чорноморці" теж багато молоді... Так дайте грати молодим футболістам, щоб вони прогресували. А який може бути прогрес при такому суддівстві?

Зараз знову почнуть говорити, мовляв, Грозний скаржиться на суддівство. Але я кажу, що це не помилки, це упередженість. Бо не давати стовідсотковий пенальті, який бачила вся країна - знаєте, це вже ні в які ворота не лізе", - сказав Грозний після матчу.

Відзначимо, що крім непризначеного пенальті невдоволення Грозного викликала також пряма червона картка, показана Кутасу у другому таймі. Крім того, в поєдинку "Говерли" та "Чорноморця" рефері матчу Сергій Бойко не зарахував гол у ворота ужгородців. У підсумку гра завершилася скандалом - представники команд почали з'ясовувати відносини один з одним.

Нагадаємо, у восьми турах "Говерла" набрала 9 очок і посідає восьме місце в чемпіонаті. "Чорноморець" йде на п'ятнадцятій позиції, маючи три очки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі