Головний тренер "Донбасу" та збірної України працевлаштувався у Казахстані

Поділитися
Головний тренер "Донбасу" та збірної України працевлаштувався у Казахстані © hcdonbass.com
Андрій Назаров не став чекати офіційного вердикту щодо припинення виступів донецького "Донбасу" у КХЛ і прийняв пропозицію "Бариса" з Астани. Тим часом, без тренера, швидше за все, залишилася збірна України.

Головний тренер "Донбасу" і збірної України, російський фахівець Андрій Назаров працевлаштувався в Казахстані, очоливши представника країни у Континентальній хокейній лізі - "Барис".

Про це офіційно повідомлено у прес-службі клубу з Астани.

Назаров не став чекати оголошення рішення КХЛ з майбутнього "Донбасу" в новому сезоні, однак незабаром стало відомо, що донецька команда втратить місце в чемпіонаті-2013/14, зберігши при цьому членство в лізі.

Нагадаємо, через пожежу на домашній арені "Донбасу", яка стала причиною підпалу з боку терористів з "ДНР", у Континентальній хокейній лізі засумнівалися в тому, чи зможе донецька команда брати участь у чемпіонаті-2014/15, який стартує вже у вересні.

Таким чином, без головного тренера залишився не тільки "Донбас", який у новому сезоні буде виступати, швидше за все, в українських змаганнях, але й збірна України.

Нагадаємо, що в минулому сезоні донеччани під керівництвом Назарова дійшли до другого раунду плей-офф Кубка Гагаріна, де поступилися дорогою майбутньому фіналісту - празькому "Леву". У національній збірній Назаров не зумів виконати поставлене завдання - повернення до еліти світового хокею, посівши на чемпіонаті світу у Кореї (дивізіон 1А) четверте місце.

Втім, з приходом Назарова в українській команді почався процес натуралізації російських хокеїстів і на ЧС виступив новоспечений українець Євген Бєлухін. Також на черзі стояли кілька росіян. Проте, швидше за все, після того, як російський тренер покинув Україну, збірна буде обходитися доморощеними виконавцями, як було раніше. !zn

Читайте також:

Російський тренер "Донбасу" закликав не вірити "інформаційній війні"

У Москві назвали умови виступу "Донбасу" в новому чемпіонаті КХЛ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі