Головний тренер "Цзянсу Сунін" не впевнений, що Тейшейра коштує 50 мільйонів євро

Поділитися
Головний тренер "Цзянсу Сунін" не впевнений, що Тейшейра коштує 50 мільйонів євро Петреску не надто зрадів трансферу Тейшейри © sptfm.ro
Дан Петреску вважає, що за бразильського футболіста "Шахтар" отримав занадто багато грошей.

Головний тренер "Цзянсу Сунін" Дан Петреску не впевнений, що Алекс Тейшейра коштує 50 мільйонів євро. Саме стільки китайський клуб заплатив за бразильця донецькому "Шахтарю".

"Мені здається, що за Тейшейру заплатили занадто багато. Я не знаю, чи вартий він цих грошей. На таку суму клуб міг купити більше гравців. Але якщо він їм подобається, і вони бажали придбати його - окей", - сказав Петреску в інтерв'ю румунському виданню DolceSport.

Також румунський тренер вважає, що Тейшейрі в новому клубі доведеться непросто: "Я тренував дорогих гравців і в інших командах. Якщо вони дійсно хорошого рівня і будуть грати на благо команди, то це добре для мене. Тейшейрі буде складно, тому що між "Шахтарем" і "Цзянсу" є різниця".

Нагадаємо, трансфер Тейшейри став рекордним в історії "Шахтаря", українського чемпіонату, китайської ліги, а також поточного зимового міжсезоння. У китайському клубі півзахисник буде заробляти орієнтовно від 10 до 12 мільйонів євро на рік.

Читайте також: Луческу підтвердив трансфер Тейшейри в китайський клуб

Раніше стало відомо, що на трансфері Тейшейри заробив також бразильский "Васко да Гама", з якого півзахисник перейшов в "Шахтар" шість років тому.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі