Головний тренер "Боруссії" залишився незадоволений рішенням УЄФА щодо гри з "Монако"

Поділитися
Головний тренер "Боруссії" залишився незадоволений рішенням УЄФА щодо гри з "Монако" Поруч з клубним автобусом "Боруссії" спрацювали три вибухових пристрої
Наставник німецького клубу розкритикував УЄФА.

Головний тренер дортмундської "Борусії" Томас Тухель розкритикував рішення УЄФА перенести перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти "Монако".

"Нас навіть ніхто не питав про перенесення матчу, просто поінформували, що УЄФА ухвалила таке рішення у Швейцарії. Ми відчували себе паршиво.

Через кілька хвилин після атаки їх тільки й хвилювало, проводити матч чи ні. З нами обійшлися так, ніби в автобус просто банку пива кинули. Відчуваєш безсилля", - повідомив Тухель.

Нагадаємо, що спочатку зустріч повинна була відбутися у вівторок, проте в момент виїзду німецької команди з готелю в напрямку стадіону "Сігнал Ідуна Парк" поруч з клубним автобусом спрацювали три вибухові пристрої, закладені на узбіччі дороги.

В результаті вибуху постраждали поліцейський і захисник "джмелів" Марк Бартра, який отримав перелом і осколкові поранення, а УЄФА прийняв рішення перенести зустріч на наступний день.

Читайте також: Біля місця вибуху в Дортмунді знайшли записку підривника

Сам поєдинок у Німеччині завершився перемогою "Монако" з рахунком 3:2.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі