Головний "штрафник" "Динамо" Євген Хачеріді сподівається налагодити стосунки з Блохіним

Поділитися
Головний "штрафник" "Динамо" Євген Хачеріді сподівається налагодити стосунки з Блохіним
Захисник киян стверджує, що свої емоції на полі проявляє через те, що йому небайдужа доля команди.

Захисник "Динамо" Євген Хачеріді, який раніше заявляв, що через невдалі відносини з головним тренером Олегом Блохіним, він може покинути команду, все ще сподівається налагодити необхідний контакт з наставником.

"Поки налагодити стосунки з Блохіним,на жаль, не вдалося. Можливо, спільну мову знайти не вдалося через штрафи, які постійно доводиться платити", - зазначив Хачеріді в інтерв'ю "СЕ в Україні".

"Граєш весь матч, припустимо, в Ужгороді, але - залишаєшся майже без преміальних. Після поєдинку з "Говерлою" мене покарали за жовту картку, яку отримав за розмови з суддею. Але якщо задуматися: якщо поводжуся емоційно, значить, хвилююся за результат. Не просто топчу газон - тривога про долю команди...", - обурився захисник.

Нагадаємо, що за час своїх виступів у "Динамо" Хачеріді заслужив репутацію емоційного гравця з вибуховим характером, який може підвести свою команду через жовту картку або видалення. Однак, враховуючи хороші ігрові якості захисника, Блохін ставить захисника в основний склад. Втім, Хачеріді не боїться конкуренції.

"Тільки тренеру вирішувати, хто повинен починати матч у стартовому складі, а хто - на лаві запасних. А конкуренції я ніколи не боявся: буду у кращій формі, ніж колега з амплуа, - буду грати", - резюмував Хачеріді.

Нагадаємо, що за "Динамо" вихованець мелітопольського футболу провів 83 матчі, забивши в них 4 голи. У нинішньому сезоні Хачеріді зіграв у всіх двох поєдинках першості Прем'єр-ліги. !zn

Читайте також:

Перспективна молодь знову не переконала Блохіна - трьох футболістів відправили в "Говерлу"

Незважаючи на відмови з боку європейський клубів, "Динамо" продовжує шукати підсилення для оборони

У донецькому "Металурзі" з'явиться перший ірландець в українському чемпіонаті

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі