Головний конкурент "Баварії" в Бундеслізі посилився чемпіоном світу Шюррле

Поділитися
Головний конкурент "Баварії" в Бундеслізі посилився чемпіоном світу Шюррле Андре Шюррле (ліворуч) став гравцем "Вольфсбурга" © tacopshq.com
"Вольфсбург" зумів-таки умовити молодого хавбека залишити лондонський "Челсі" і постати перед новим викликом у нелегкій боротьбі з "Баварією".

Німецький півзахисник Андре Шюррле став учасником одного з найгучніших трансферів зимового "вікна": чемпіон світу-2014 перейшов з "Челсі" у "Вольфсбург".

Як повідомляє офіційний сайт німецької бундесліги, подробиці угоди поки невідомі, проте, як говорилося раніше, сума відступних за 24-річного німця складе 33 мільйони євро. Контракт з гравцем розраховано до 2019 року, а його зарплата складе 6 мільйонів євро за сезон.

Нагадаємо, що Шюррле перебрався в Лондон влітку 2013 року з "Байєра", за цей час він провів 58 матчів у чемпіонаті Англії та Лізі Чемпіонів, забивши 13 голів. Останнім часом він втратив місце в складі, тому і був налаштований покинути Лондон. На чемпіонаті світу в Бразилії він став автором гольової передачі на Маріо Гьотце, після чого було забито переможний гол у ворота Аргентини.

Читайте також: "Челсі" заплатить "Шахтарю" за Дугласа Косту 27 мільйонів євро

"Вовки" ведуть боротьбу з "Баварією" за "Срібну салатницю", яка вручається чемпіона Бундесліги. У попередньому матчі чемпіонату Вольфсбург розгромив Баварію з рахунком 4:1. Це було перша поразка мюнхенців у сезоні, і тепер розділяє конкурентів 8 очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі