Головкін готовий провести титульний бій проти українця Дерев'янченка – промоутер

Поділитися
Головкін готовий провести титульний бій проти українця Дерев'янченка – промоутер У команді Головкіна хочуть провести повноцінну розкрутку бою © BoxingScene
Поєдинок все ще може відбутися.

Тім Леффлер, промоутер чемпіона світу в середній вазі за версіями WBA, WBC, IBF і IBO Геннадія Головкіна (38-0-1, 34 КО), підкреслив, що команда казахстанця готова розпочати організацію бою проти українського претендента на пояс IBF Сергія Дерев'янченка (12-0, 10 КО), але також і не проти реваншу з Саулем Альваресом. Слова фахівця наводить видання Ring TV.

"Ми навіть дуже готові зустрітися з обов'язковим претендентом по лінії IBF. Ми просто просимо, щоб нам дали визначений статутом організації 30-денний період на переговори. І якщо ми не зуміємо домовитися, тоді повинні відбутися промоутерські торги. Тоді у команд буде кілька місяців часу організувати бій. Змушуючи провести захист до 3 серпня, в IBF заважають провести повноцінну розкрутку бою", - повідомив Леффлер.

Також промоутер розповів і про потенційний реванш з Альваресом:

"Головкін спершу погодився на нечесний розподіл гонорару. Але після того, як Альварес двічі провалив допінг-тести і був відсторонений, Геннадій просить переглянути умови угоди. Він хоче і заслуговує більше, ніж 35%. Але це не означає, що він не хоче битися. Він хоче", - додав промоутер.

Нагадаємо, що в своєму останньому поєдинку Дерев'янченко переміг екс-першого номера IBF 33-річного багамца Туріано Джонсона (20-2, 14 КО).

Завдяки цій перемозі Дерев'янченко став обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу за версією IBF, яким зараз володіє Геннадій Головкін.

Раніше повідомлялося про те, що Головкіна зобов'язали провести титульний бій з українцем Дерев'янченком.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі