Голодюк і Ксьонз виявилися занадто дорогими футболістами для "Дніпра"

Поділитися
Голодюк і Ксьонз виявилися занадто дорогими футболістами для "Дніпра" Олег Голодюк швидше за все залишиться у Львові
"Дніпро" не зумів домовитися з "Карпатами" про перехід двох півзахисників. Швидше за все львів'яни залишаться без заробітку, але з лідерами команди.

Анонсований перехід в "Дніпро" двох гравців "Карпат" Олега Голодюка та Павла Ксьонза, швидше за все, не відбудеться. 26 січня дніпропетровський клуб вирушив на збори в Іспанію. У складі делегації не виявилося двох півзахисників, перехід яких анонсували минулого тижня.

Як повідомляє видання Вголос, головний тренер дніпрян Мирон Маркевич дійсно хотів подивитися цих футболістів в Марбельї, однак коли представники "Дніпра" дізналися ціну за двох потенційних новачків, одразу відмовилися вести переговори з Карпатами. Швидше за все, Ксьонз і Голодюк залишаться в "Карпатах".

Зазначимо, що згідно з міжнародним трансферним сайтів, вартість Голодюка становить близько 1 мільйона мільйона євро, тоді як Ксьонз - дорожче - 2,7 мільйони в європейській валюті. Однак, судячи з усього, "Карпати" запросили в півтора-два рази більше.

Раніше не відбувся перехід у "Дніпро" двох румунських півзахисників Флорентіна Матея і Еріка Бікфалві. Одна з причин - все ті ж завищені фінансові апетити, тільки на цей раз не "Волині", кому належать гравці, а представників футболістів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі