"Голден Стейт" захистив титул чемпіона НБА

Поділитися
"Голден Стейт" захистив титул чемпіона НБА Команда Каррі обіграла команду Джеймса © nba.com
"Воїни" у фінальній серії розібралися з "Клівлендом".

Сьогодні, 9 червня, в Клівленді відбувся четвертий матч фінальної серії плей-офф НБА між "Кавальерс" і "Ворріорз". "Голден Стейт" переміг і не дав "Клівленду" здобути жодної перемоги в серії, завоювавши титул НБА. Це третій чемпіонський титул "Воїнів" за останні чотири роки, включаючи дві поспіль перемоги у Фіналах, де "Клівленд" зумів сумарно виграти лише один матч.

"Голден Стейт" вирішив не відкладати завоювання чемпіонського титулу на домашній матч і обіграв гравців "Клівленда" вже в четвертій грі серії, перемігши з рахунком - 108:85.

"Клівленд" – "Голден Стейт" - 85:108 (25:34, 27:27, 13:25, 20:22)

"Клівленд": Джеймс (23 + 8 передач + 7 підбирань - 6 втрат), Лав (13 + 9 підбирань), Сміт (10), Худ (10 + 8 підбирань), Ненс (7 + 8 підбирань), Томпсон (6).

"ГС": Каррі (37 + 6 підбирань + 3 перехоплення + 3 блок-шота), Дюрант (20 + 12 підбирань + 10 передач + 3 блок-шота), Ігудала (11), Томпсон (10 + 6 підбирань), Грін (9 + 9 передач + 3 блок-шота), Макгі (6).

Рахунок у серії: 0:4.

Зазначимо, що MVP фінальної серії плей-офф-2018 був названий форвард команди переможців Кевін Дюрант, повідомляє ESPN.com.

Середні показники Дюранта у фіналі – 28,7 очки, 10,7 підбору і 7,5 передачі за гру. У голосуванні за MVP фіналу форвард перевершив Стефена Каррі (7-4 по голосам).

Це другий поспіль титул MVP Фіналів для Кевіна Дюранта. Він став 11-м гравцем в історії НБА, на рахунку якого дві або більше подібних нагороди.

Також Дюрант – шостий гравець в історії ліги, який виграв MVP у двох сезонах поспіль. Він приєднався до Майкла Джордану, Кобі Брайанта, Шакіла О'Ніла, і Хакіма Оладжувону.

Раніше повідомлялося про те, що український баскетболіст Санон отримав запрошення на співбесіду від 23 клубів НБА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі