Гол Мілевського допоміг брестському "Динамо" завоювати Кубок Білорусі

Поділитися
Гол Мілевського допоміг брестському "Динамо" завоювати Кубок Білорусі Мілевський забив у першому таймі © football.by
Український форвард виграв другий трофей в Білорусі.

Екс-нападник збірної України та київського "Динамо"Артем Мілевський взяв активну участь у перемозі брестському "Динамо" над БАТЕ у фіналі Кубка Білорусі (3:2). Мілевський на 33-й хвилині за рахунку 0:1 відкрився в штрафний на скидку одноклубника і в ближньому бою спокійно і без проблем переграв воротаря БАТЕ.

При рахунку 2:2 Мілевський на 89-й хвилині став одним із творців переможного голу. Артем в центрі поля заробив штрафний і швидко ввів м'яч в гру – в результаті контратаки Павло Нехайчик з кількох метрів відправив м'яч у сітку.

Клуб Мілевського захистив минулорічну перемогу в Кубку Білорусі і став четвертим триразовим володарем трофею після БАТЕ, мінського "Динамо" і "Белшини".

Зазначимо, що Артем Мілевський завоював свій другий титул з "Динамо". Раніше українець став володарем Суперкубка Білорусі.

Нагадаємо, в липні минулого український футболіст пішов з російського клубу "Тосно" у статусі вільного агента і став гравцем "Динамо". Угода з брестським клубом розрахована на півтора року.

На рахунку Мілевського 5 голів в 18 матчах у всіх турнірах за клуб у минулому сезоні. "Динамо" за підсумками останнього чемпіонату Білорусі посіло четверте місце в турнірній таблиці.

У нинішньому сезоні 33-річний форвард провів п'ять поєдинків у чемпіонаті, в яких зумів відзначитися одним результативним ударом, а в Кубку на рахунку Мілевського шість матчів і два голи.

Раніше стало відомо про те, що колишній головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона став головою правління клубу Мілевського в Білорусі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі