Гол гравця "Барселони" Ракітіча визнаний найкращим на груповому етапі Ліги чемпіонів

Поділитися
Гол гравця "Барселони" Ракітіча визнаний найкращим на груповому етапі Ліги чемпіонів Ракітіч забив у ворота "Тоттенхема" © РИА Новости
Найкращий гол групової стадії вдався хорвату.

Гол півзахисника "Барселони" Івана Ракітіча в гостьовому матчі Ліги чемпіонів з "Тоттенхем Хотспур" (4:2) був визнаний найкращим на груповому етапі турніру, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Хорват забив другий м'яч своєї команди, вразивши ворота "Тоттенхема" прямим ударом з лінії штрафного. Як повідомляється, м'яч, забитий Ракітічем, переміг у голосуванні на офіційному сайті УЄФА.

У голосуванні Ракітіч випередив гол аргентинського форварда "Інтера" Мауро Ікарді в матчі з "Тоттенхемом" (2:1), точний удар португальського нападника "Ювентуса" Кріштіану Роналду у зустрічі з "Манчестер Юнайтед" (1:2) і забитий м'яч французького нападника "Барселони" Усмана Дембеле в грі з "Тоттенхемом" (1:1).

Раніше відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі