Гол динамівця Драговича не допоміг Австрії врятуватись від поразки у матчі з Бразилією

Поділитися
Гол динамівця Драговича не допоміг Австрії врятуватись від поразки у матчі з Бразилією Александар Драгович забив у ворота Бразилії гол з пенальті © http://globoesporte.globo.com/
Бразильці провели другий товариський матч за тиждень на європейському континенті. Австрійці, на відміну від турків протрималися і покинули поле з високо піднятою головою.

Захисник київського "Динамо" Александар Драгович зумів відзначитися в товариському матчі своєї Австрії проти Бразилії.

Динамівець зрівняв рахунок з 11-метрового штранфого удару, проте його команда в підсумку програла 1:2. До речі, на австрієць зумів увійти в історію, забивши перший гол у ворота Бразилії, починаючи з чемпіонату світу-2014, а за цей час бразильці провели 4 матчі. Примітно, що в матчах за "Динамо" протягом двох сезонів Драговичу вдавалося лише раз вразити ворота суперників.

У спарингу, який проходив у Відні, тренерський штаб "селесао" дав можливість проявити себе найближчому резерву, і в підсумку бразильці провели непоганий матч. Промовчав лідер нападу Неймар, який двічі забивав у ворота Туреччині 6 днів назад, зате відзначився Давид Луїз. Переможний м'яч на свій рахунок записав Роберту Фирмину з німецького "Хоффенхайма". Примітно, що він вийшов на заміну замість "гірників" Луїса Адріану.

Як би там не було, але збірна Австрії проявила себе з найкращого боку і може йти на зимову перерву у відмінному настрої - у листопадових матчах "червоно-білі" можуть занести собі в актив перемогу над Росією і перше місце в відбірковому турнірі Євро-2016 в групі G. Так і впевнена гра проти "пентакампеонів" дорогого коштує.

Австрія (Відень)

Товариський матч

Австрія - Бразилія - 1:2 (0:0)

Голи: Давид Луїз, 64 (0:1). Драгович, 75 - з пенальті (1:1). Роберту Фирмину, 83 (1:2).

Австрія: Альмер (Озджан, 46), Кляйн, Хінтереггер, Драгович, Фухс, Харнік (Предль, 88), Кавлак, Ільзанкер, Юнузовіч (Вайманн, 71), Арнаутович (Ульмер, 76), Окоті (Забитцер, 54).

Бразилія: Диегу Алвес, Данилу, Давид Луїз, Міранда (Тіагу Сілва, 28), Філіпе Луїс, Вілліан (Дуглас Коста, 62), Луїз Густаву, Фернандінью (Касемиру, 82), Оскар (Фред, 77), Неймар (Маркиньюс, 90+3), Луїс Адріану (Роберту Фирміну, 62).

Попередження: Окоті, 6.

18 листопада. Відень. Стадіон "Ернст Хаппель".

Тим часом в іноземній пресі все частіше з'являються повідомлення про те, що в послугах австрійського бека зацікавлені клуби Італії та Англії. З'явилися навіть напівфантастичні варіанти з московським "Спартаком".

Читайте також: Бразильці "Шахтаря" дебютували за національну збірну

18 листопада в Києві збірна України не зуміла обіграти Литву в товариському матчі. Протягом усього поєдинку українці володіли перевагою, але так і не зуміли розкрити оборону суперника і хоча б раз порадувати глядачів забитим голом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі