Глазков виявився легшим за свого суперника майже на 15 кг

Відео
Поділитися
Глазков виявився легшим за свого суперника майже на 15 кг Мартін переважив Глазкова
Претенденти на чемпіонський пояс пройшли процедуру зважування.

В'ячеслав Глазков (21-0-1) і Чарльз Мартін (22-0-1), які в Нью-Йорку проведуть бій за вакантний пояс чемпіона світу за версією IBF, пройшли традиційну процедуру зважування.

Глазков виявився майже на 15 кілограмів легшим за свого суперника. Український боксер показав вагу 98,9 кг, тоді як Мартін - 113,2 кг. Цікаво, що обидва боксери встановили рекорди - 31-річний Глазков показав перед боєм свою рекордно легку у професійній кар'єрі вагу, а 29-річний Мартін - рекордно важку.

Відзначимо, що Глазков є фаворитом у букмекерів. Коефіцієнт на його перемогу - 1,73, на перемогу Мартіна - 2,10, а на те, що поєдинок завершиться внічию - 26,00.

Читайте також: Команда Глазкова відмовилася від бою з Вайлдером

Також на ваги стали чемпіон світу за версією WBC Деонтей Вайлдер і претендент на цей титул Артур Шпілька. Американець показав вагу 103,7 кг, а Шпілька - 105,8 кг.

Нагадаємо, в Україні дані поєдинки покаже телеканал "2+2". Трансляція розпочнеться 17 січня о 4 ранку за київським часом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі