Глазков проведе бій за титул чемпіона світу в січні

Поділитися
Глазков проведе бій за титул чемпіона світу в січні Глазков буде битися за пояс IBF © Global Look Press
Поєдинок відбудеться в США в андеркарті бою Вайлдер - Шпілька.

Український боксер В'ячеслав Глазков (21-0-1, 13 КО) бій за вакантний пояс чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі проти американця Чарльза Мартіна (22-0-1, 20 КО) проведе 16 січня в американському Брукліні.

Торги за право проведення бою виграла команда Мартіна - промоутерська компанія Warriors Boxing. Її ставка на аукціоні склала 1 мільйон 238 тисяч доларів. Команда Глазкова запропонувала на 350 тисяч доларів менше.

Поєдинок Глазков - Мартін відбудеться в андеркарті іншого титульного бою між чемпіоном світу за версією WBC Деонтеєм Вайлдером і поляком Артуром Шпількою.

Згідно з рішенням IBF гонорари боксерів будуть розподілені в цьому поєдинку в пропорції 65% на 35% від загального призового фонду на користь В'ячеслава Глазкова. Таким чином, Глазков отримає за цей поєдинок 804 тисячі доларів, а Мартін - 433 тисячі доларів.

Читайте також: Українець Глазков у Краснодарі нокаутував суперника в четвертому раунді

Нагадаємо, що раніше промоутер Глазкова Кирило Пчельников заявив, що український боксер планує прийняти російське громадянство.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі