Глазков готовий прийняти російське громадянство і битися за пояс IBF в в Краснодарі

Доповнено
Поділитися
Глазков готовий прийняти російське громадянство і битися за пояс IBF в в Краснодарі Глазков зустрінеться з непереможним американцем
Торги за право проведення поєдинку за чемпіонський титул призначені на 18 грудня.

Український боксер В'ячеслав Глазков битиметься за вакантний пояс чемпіона світу за версією IBF американцем Чарльзом Мартіном (22-0-1). Пояс став вільним після того, як IBF відібрала його у Тайсона Ф'юрі за відмову від бою проти Глазкова.

Менеджер Глазкова Егіс Климас зазначив, що сторона Мартіна вже відмовилася від переговорів про бій, ініціювавши проведення промоутерських торгів. Вони відбудуться 18 грудня.

Повідомляється, що промоутери Глазкова (американська компанія Main Events і російська компанія "Гармата") зацікавлені в тому, щоб провести поєдинок в Краснодарі. Раніше в інтерв'ю "Сегодня" про це заявляв і сам Глазков: "Думаю, у США цей бій буде не дуже цікавий. А профі-бокс - це не тільки спорт, а ще й комерція, телебачення. Тому поєдинок, швидше за все, буде організовано в Росії. Промоутерська компанія "Гармата" зараз переїхала в Краснодар, і якщо ми виграємо торги, то поєдинок, думаю, пройде там".

Крім того, у коментарі агентству Р-Спорт керівник компанії "Пушка" Кирило Пчельников повідомив, що в планах Глазкова також прийняття російського громадянства:

"В'ячеслав Глазков на даний момент стовідсотково збирається отримувати російське громадянство. І, наскільки я знаю, не існує ніяких перешкод, щоб Слава став громадянином Росії. Тим більше, йому вже є, де жити в Росії, найближчим часом він збирається перевезти в Краснодар своїх близьких ".

Відзначимо, що в Росії Глазков провів 9 своїх боїв з 22, у тому числі і останній, в якому українець нокаутував Кертсона Мансвелла.

У той же час чемпіон світу за версією WBC Деонтей Вайлдер, від поєдинку з яким команда Глазкова відмовилася, свій наступний бій проведе проти поляка Артура Шпільки. Цей бій відбудеться 16 січня в Нью-Йорку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі