Один з керівників ФФУ був знайдений мертвим в Іллічівську

Поділитися
Один з керівників ФФУ був знайдений мертвим в Іллічівську Манів знайдений мертвим © bigmir.net
Денис Манів, за попередньою інформацією, наклав на себе руки.

Керівник Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України Денис Манів був знайдений мертвим в місті Іллічівськ вранці, 16 вересня. Про це заявив журналіст телеканалу "2+2" Костянтин Андріюк, а пізніше інформацію підтвердили портал dumskaya.net і журналіст Артем Франков.

При цьому спочатку мова йшла про самогубство Маніва з власної мисливської рушниці, а зараз ряд джерел уточнює, що представник українського футболу просто чистив зброю, яка несподівано вистрілила. Дружина загиблого відвела дітей у дитячий садок, а після повернення знайшла тіло чоловіка.

"Інтерфакс-Україна" повідомляє, що Головне управління МВС Одеської області підтвердило смерть Маніва від вогнепальної зброї і допускає версію вбивства, але слідство триває.

35-річний Манів очолив КДК ФФУ у березні 2015-го року, також був депутатом міськради Іллічівська і працював директором юридичної фірми.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі