Гламурна гімнастерка та макіяж: образ російського синхроніста викликав резонанс у соцмережах

Поділитися
Гламурна гімнастерка та макіяж: образ російського синхроніста викликав резонанс у соцмережах Мальцев з партнеркою © sports.ru
Учасник чемпіонату світу з водних видів Олександр Мальцев здивував своїм виглядом.

На чемпіонаті світу з водних видів спорту, який проходить у Казані, у змаганнях змішаних пар в синхронному плаванні російський синхроніст Олександр Мальцев здивував своїм костюмом. Мальцев постав в образі солдата радянської армії часів Другої світової війни. При цьому, незважаючи на погони і армійську пряжку на поясі, образ вийшов досить жіночним: обтягуючу гимнастерку та короткі труси доповнив макіяж і укладене гелем волосся.

Разом зі своєю партнеркою Дариною Валітовою Мальцев на минулих вихідних виступив під музику з кінофільму "17 миттєвостей весни", зобразивши сцену зустрічі Штірліца з дружиною. Номер, за словами російського коментатора Дмитра Губернієва, був присвячений "70-річчю великої перемоги".

Номер і образ спортсмена викликали в соцмережах шквал критики, а також величезну кількість коментарів щодо орієнтації спортсмена. Виступ нафарбованого чоловіка в обтягуючому трико, що копіює зовнішній вигляд гімнастерки бійця радянської армії, багато хто сприйняв як блюзнірство. Обурив громадськість і пропагандистський характер номера.

Коментарі в соцмережі
Коментарі в соцмережі

Відзначимо, що росіяни посіли підсумкове друге місце, програвши американцям. Тренер російської збірної Тетяна Покровська звинуватила суддів у несправедливості: "Здригнулися судді. Здригнулися. І я навіть знаю чому. Це несправедливо. Так не можна". Додамо, що даний випадок є безпрецендентним: Росія програла в синхронному плаванні вперше за 10 років.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі