"Гірника" Тайсона дискваліфікували на два матчі, давши зіграти в дербі з "Дніпром"

Поділитися
"Гірника" Тайсона дискваліфікували на два матчі, давши зіграти в дербі з "Дніпром" Тайсон покараний на два матчі
Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України ухвалив рішення покарати бразильця за фол на гравця "Динамо" і збірної України Андрія Ярмоленка.

Фол бразильського півзахисника Тайсона на київському візаві Андрія Ярмоленка у матчі 4-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, який залишився непоміченим арбітром Віктором Швецовим, не залишився без уваги контролюючих органів Федерації футболу України.

Контрольно-дисциплінарний комітет виніс свій вердикт щодо дій футболіста донецької команди, які вивели з ладу гравця збірної України напередодні важливих матчів. Тайсон покараний дискваліфікацією на 2 матчі чемпіонату - таким чином, бразилець пропустить поєдинки "Шахтаря" з "Таврією" та запорізьким "Металургом".

Втім, одне з ключових протистоянь першості проти "Дніпра" Тайсон все-таки проведе - до цього часу він вже відбуде покарання.

Нагадаємо, півзахисник господарів Тайсон грубо зіграв проти Андрія Ярмоленка, а динамівець так і не зміг продовжити гру. Як виявилося, у хавбека збірної України рвані рани стегна та забій в паховій області - це два тижні без футболу.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вже розкритикував дії ФФУ, пославшись на те, що Тайсон "і мухи не образить", а також на те, що в діях його підлеглого не було злого умислу.

"Люди, які приймали рішення, напевно, колишні футболісти, тому я не можу пояснити вердикт. Видно було, що дія Тайсона була ненавмисною. Такий гравець, як Тайсон, навіть муху не образить. Він сильно вибив м'яч і за інерцією зачепив Ярмоленко. Це все, що було в тому епізоді. Жорстка гра була", - зазначив Луческу.

"Поведінка Динамо - поведінка людей, які намагаються створити собі алібі. Я вважаю, що рішення про покарання Тайсона було неправильним. Гра була жорстка, але я не думаю, що хтось хотів доставити комусь неприємності".

Київське "Динамо" поступилося "Шахтарю" у матчі 4-го туру 1:3, продовживши для себе неприємну серію поразок в поєдинках з "гірниками".

Нагадаємо, що Тайсон вибачився перед Ярмоленко за завдану травму, зазначивши, що він не хотів завдати опоненту травму. !zn

Читайте також:

Легенда "Динамо" 70-х Стефан Решко знає, які українські команди "вбивають" і захищають

У матчі проти "Динамо" Даріо Срна побив рекорд Анатолія Тимощука

У боротьбі за чемпіонство Прем'єр-ліги України-2013/14 букмекери впевнені у "Шахтарі"

За договірні матчі в Італії дискваліфікували 20 футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі