Геройство гравців "Дніпра" в Неаполі зазначили в УЄФА

Поділитися
Геройство гравців "Дніпра" в Неаполі зазначили в УЄФА Денис Бойко став справжнім героєм протистояння з "Наполі" © Napoli Fc
Четверо футолистов дніпропетровської команди потрапили у збірну тижня Ліги Європи.

Четверо футболістів "Дніпра" завдяки вдалим діям у матчі 1/2 фіналу Ліги Європи проти "Наполі" 7 травня були відзначені експертами УЄФА і потрапили у збірну тижня.

Вже в четвертий раз поспіль у символічну команду пробився бразильський центрбек Дуглас, а ось Руслан Ротань, Євген Коноплянка та Денис Бойко опинилися в команді УЄФА вперше в 2015 році.

Стільки ж футболістів відрядила до складу символічної збірної і іспанська "Севілья": колишнього динамівця Бенуа Тремулінаса, Стефан М'яка Біа, Алекс Відаль, а також нападник Карлос Бакка. Крім вищезгаданих гравців експерти "запросили" в команду захисника "Наполі" Рауля Альбіоля, автора гола у ворота "Дніпра" Лопеса Сілву і вінгера "Фіорентини" Мохамеда Салаха.

Нагадаємо, що "Дніпро" пропустив гол на початку другого тайму після розіграшу кутового і удару головою у виконанні Лопеса Сілви. Надалі вдала гра воротаря Дениса Бойка не дозволила неаполітанцям збільшити перевагу в рахунку, а у дніпрян мало що виходило в атаці. Лише під завісу поєдинку, коли італійська команда втомилася, підопічним Маркевича вдався контрвипад, який завершився точним ударом ледь вийшов на заміну Євгена Селезньова.

Читайте також: Президент "Наполі" зажадав відставки Платіні через суддівство в матчі з "Дніпром"

Після матчу головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич пообіцяв, що в Києві його команда зіграє інакше, адже на виїзді суперник перевершив її. Фахівець погодився, що дніпрянам пощастило в Неаполі звести поєдинок внічию.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі